Jste zde

Biddujte TOP produkty kategorie na Heurece

Opakovaně jste se nás ptali, jak biddovat pouze produkty, které jsou TOP v Heureka kategoriích. Rozhodli jsme se proto připravit návod, který by vám měl na tuto otázku odpovědět.

Výběr produktů

Abyste mohli vytvořit výběr top produktů kategorie z Heureky, zapněte si Bidding Fox Elements. V aplikaci si aktivujte element BFE_S_H_CATEGORY_POSITION, který obsahuje číslo odpovídající pořadí v kategorii. Pokud je produkt méně oblíbený a nedostal se do top 50 v kategorii, nebude číslo součástí elementu a toho můžeme využít.

Aktivace potřebného elementu
Aktivace potřebného elementu

Výběr vypadá takto BFE_S_H_CATEGORY_POSITION != "" a říká, že nás zajímají všechny produkty, které nemají element BFE_S_H_CATEGORY_POSITION prázdný. To znamená, že produkty mají vyplněné pořadí. Dále si pečlivě zkontrolujte nastavení, že se prohledávají výstupní data.

Vypsaný výběr s nastavením „Prohledávat výstupní hodnoty“
Vypsaný výběr s nastavením „Prohledávat výstupní hodnoty“

Jestliže vás budou zajímat konkrétní produkty (například top produkty z vybrané kategorie, top 20 atd.), můžete výběr modifikovat.

Ukázka: Chci top produkty v konkrétní kategorii

BFE_S_H_CATEGORY_POSITION != "" AND CATEGORYTEXT ~ ‘ Odsávačky‘ 

 

Vytvoření strategie 

Posledním krokem je přesun do aplikace Bidding Fox, kde vytvoříte novou strategii, které přiřadíte právě vytvořený výběr.

Nastavení strategie a volba výběru
Nastavení strategie a volba výběru

Tímto je celé kouzlení u konce. Další finty jak využít sílu Bidding Fox Elements najdete zde.

Přidat komentář

Ze života biddingového automatu

Stahování dat z Google Analytics 4 do Bidding Foxu aktuálně řeší nejeden marketér či majitel e-shopu. Patříte mezi ně a chcete, aby se vám data v aplikaci Bidding Fox zobrazovala správně, ale nevíte si rady? Přečtěte si jak na to v našem článku.
Jednou z funkcí Bidding Fox Elements je obohacování (produktových) feedů o data z Google Analytics. Párování dat z GA k položkám z feedu může probíhat dvěma způsoby, ani jeden není lepší, nebo horší. Záleží, jak jste zvyklí s daty pracovat.
V Bidding Foxu se můžete setkat s upozorněním, že se nestahují data z Google Analytics. To může znamenat dvě věci. První je, že se data opravdu nestahují a problém může být například v nastavení zdroje a média (řešení v MERGADU , řešení v Biddingu Foxu ). Druhou variantou může být to, že se data stahují, ale nepárují k produktům, a to je předmětem tohoto článku.

Přihlaste se k odběru novinek

Neutečou vám ty nejzásadnější novinky z aplikace Bidding Fox a z vyhledávačů zboží.

.